Politica de reclamatii

Cu siguranță, ne dorim ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de produsele și serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă există probleme sau nemulțumiri legate de experiența dvs. de achiziție, suntem aici pentru a vă ajuta să le soluționați.

Această politică de reclamații este menită să asigure că feedback-ul dumneavoastră este auzit și luat în considerare, astfel încât să puteți continua să vă bucurați de produsele și serviciile noastre în modul cel mai bun posibil.

Cum puteți face o reclamație

Dacă sunteți nemulțumit de un produs sau serviciu achiziționat de la noi, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Puteți face o reclamație prin următoarele canale:

  • Telefon: Sunați la numărul de telefon disponibil pe site-ul nostru web pentru a vorbi cu un reprezentant al serviciului de relații cu clienții
  • E-mail: Trimiteți un e-mail către adresa de contact disponibilă pe site-ul nostru web
  • Formular de contact: Utilizați formularul de contact de pe site-ul nostru web pentru a ne trimite o reclamație

Cum vom gestiona reclamațiile

Vom gestiona fiecare reclamație în mod individual și vom face tot posibilul pentru a vă oferi o soluție satisfăcătoare cât mai rapid posibil. Vom confirma primirea reclamației și vă vom informa despre modul în care aceasta va fi gestionată și când veți primi un răspuns.

Timpul de răspuns

Încercăm să răspundem la fiecare reclamație cât mai rapid posibil, dar acest timp poate varia în funcție de natura reclamației și de timpul necesar pentru a o investiga. În general, veți primi un răspuns în decurs de 3-5 zile lucrătoare.

Feedback-ul dumneavoastră este important

Suntem dedicați să oferim produse și servicii de cea mai bună calitate, iar feedback-ul dumneavoastră ne ajută să îmbunătățim în mod constant. Ne angajăm să ascultăm cu atenție feedback-ul dumneavoastră și să luăm în considerare toate sugestiile și ideile dumneavoastră.

Contact

Vă rugăm să ne contactați pentru orice reclamație sau întrebare legată de politica noastră de reclamații. Vă stăm la dispoziție la numărul de telefon și adresa de e-mail disponibile pe site-ul nostru web.